Diensten DiscoverMore

Het dienstenaanbod van DiscoverMore is financiële bedrijfsanalyses, advies en maatwerkbedrijfstrainingen voor organisatie en bedrijven.

Doel: organisaties via (korte) trajecten nog beter te maken.

Financiële bedrijfsanalyse

Welke cijfers zijn voor uw organisatie belangrijk om te meten? Is het mogelijk om een set kerncijfers te ontwikkelen die snel inzicht bieden in de voortgang van de gestelde prioriteiten.

Welke valkuilen zijn er? Is er een simpele, snelle en praktische oplossing? Is het mogelijk om beschikbare data voor meerdere doelen te gebruiken? Welke cijfers zijn het meest betrouwbaar? Kan er een heldere methode voor de uitvoering worden ontwikkeld?

Advies

Vanuit de missie en het doel van de organisatie. Hoe wordt de strategie het beste vertaald naar de uitvoering?  Wat is de onderbouwing? Hoe bereikt de organisatie op de beste manier het gestelde doel?

Maatwerkbedrijfstrainingen

Welke informatie en vaardigheden hebben medewerkers nodig? Hoe kun je binnen de organisatie in korte tijd de samenhang en betrokkenheid binnnen en tussen afdelingen vergroten? Welke informatie maakt het functioneren van de organisatie gemakkelijker of beter als deze geïntegreerd wordt in de hele organisatie?