Lerende organisaties

Lerende organisatie werken beter.

Continue ontwikkeling vergt karakter. Vraagt een doel. Een visie. Ontwikkeling is ook iets wat we graag uitstellen als we aan het werk zijn. Het dagelijkse werk eist ons vaak volledig op. Toch is blijven leren en ontwikkelen de enige weg die ons werkelijk vooruit helpt.

We adviseren u graag. wanneer u stappen wilt maken in het denken over economie, financiën, management, marketing of toegepaste psychologie. Bepaal de richting die aansluit op uw organisatie. Als u twijfelt wat voor u de juiste aanpak is, en of wij u daarbij van dienst kunnen zijn,  is een telefoontje voor een geheel vrijblijvende afspraak snel gemaakt. Bel: 06 - 170 105 09. Of stuur een bericht via het contactformulier.

Belangrijk om te weten is, is dat het niet gaat om 'leercursussen'. De essentie van een theorie kan meestal in korte tijd worden uitgelegd.  De uitwerking, kiezen en toepassen zijn de werkelijke uitdagingen. Net als bij topsport doe je dat door continue herhaling en het inslijpen van patronen, waarbij je het oog houdt op nieuwe ontwikkelingen.