Over

Over DiscoverMore

Corrie Zijlstra is oprichter en eigenaar van DiscoverMore.

Altijd op zoek naar de beste, plezierigste en meest efficiënte oplossing voor mens en organisatie. En geloof het of niet. Het valt vaak samen. Laat een schitterend idee fantastisch werken.

Waarom werkt de ene oplossing beter dan de andere? Hoe weet je of je de beste oplossing hebt? Hoe kom je erachter wat de beste benadering of het juiste gereedschap is voor een vraag of iets waaraan de organisatie werkt? En hoe evalueer je deze? Ook als je geen vakinhoudelijke expert bent? Hoe organiseer je een organisatie het beste? Hoe blijf je bij de tijd? Hoe kies je een oplossing die bij de tijd blijft?

Vragen die steeds weer boeien.

Opgeleid en gewerkt als bedrijfseconoom, onder meer als boekhouder en hoofd bedrijfsvoering. Tevens opgeleid en gewerkt als sportdocent en -instructeur en reisbegeleider. Combineert mens en organisatie. Trainer, onderzoeker, analytisch en lezer met een brede interesse; van managementboeken tot thrillers tot literatuur.

DiscoverMore is ingeschreven in Groningen onder KvK nummer 55213243.

 

Aan de bezoeker van deze website

Wat de reden van je bezoek ook is, ik wil je bedanken voor de tijd die je neemt om deze website te bezoeken. Ik wil graag dat dit bezoek waardevol voor je is.

Ik hoor het graag als je meer wilt weten. Heb je een vraag of wil je iets delen, laat het weten. Stuur een persoonlijk bericht via het contactformulier of vermeld het in een openbaar reactievak.

Blijf op de hoogte met e-mail of RSS

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten of abonneer je op de RSS feed.

Verspreid het woord

Als je iets ziet wat je de moeite waard vindt voor meer mensen, dan is het mogelijk dit te delen met je netwerk. Je kunt dit doen via je blog, website of sociale netwerk (Facebook, Twitter, etc).